Garda Ildikó

Garda Ildikó

A mozgás gyermekkorom óta életem része, fiatalként 10 évig néptáncoltam, majd a családalapítás és a munka más, a mindennapi életbe könnyebben beilleszthető mozgás felé vezérelt. Pilatessel a 20-as éveim elején ismerkedtem meg, majd számos más edzésformát is kipróbálva visszatértem a pilateshez. Számomra a pilates az a mozgás, amely az embert teljes egészként „kezeli”, a test, a lélek és a tudat egységeként.  Közgazdászként saját magam is megtapasztalthattam, hogy a túlzásba vitt ülő munka milyen hátrányosan hat gerincünkre, testtartásunkra, mozgásunkra.

Okleveles Peak Pilates Instruktorként kortól és nemtől függetlenül sok szeretettel várlak kis csoportos óráimon, ahol nagy hangsúlyt fektetek a jó légkörre, a helyes mozdulatok kivitelezésére, a rossz beidegződések kijavítására. Foglalkozásaimon a lelki feltöltődés mellett erősítheted immunrendszered, fiatal és rugalmas gerincoszlopra tehetsz szert, izmaid szálkásak és ruganyosak lesznek, hasad ismét laposabb, popsid kerekebb lehet.  Bátran jelentkezz akkor is, ha úgy érzed teljesen berozsdásodtál és segítségre van szükséged az induláshoz.  Gyere, segítek!

„A mozgás, amelytől 10 alkalom után jobban érzed magad, 20 után látványosan jobban nézel ki, 30 után mintha új testet kaptál volna.”  (Joseph Pilates)

Kérlek óráimra jelentkezz be sms-ben vagy telefonon:  06-30/6849-633.   Köszönöm!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *