+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelő: G1 Fitness Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: G1 Fitness by Getfit Gödöllő), adatkezelő székhelye: 2251 Tápiószecső, Rákóczi út 29., adatkezelő fióktelepe: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 152., adatkezelő e-mail címe: info@g1fitness.hu, adatkezelő telefonszáma: +36 70 881 3399. Adatkezelő részéről az adatkezelés során a kapcsolattartásra kijelölt személy: Mokos Anna. A szolgáltatást szerződés alapján veszed igénybe, szerződésünk alapján a személyes adatok következő csoportjait kezeljük az itt írott célból és ideig. Csak akkor veheted igénybe a szolgáltatásunkat, ha a 14. életévedet betöltötted. 14-16 éves korod között kérjük, szüleiddel regisztrálj hozzánk, mert az ő beleegyezésük szükséges az adataid kezeléséhez és a szolgáltatások igénybevételéhez. Ezt a szüleid a regisztrációs lap aláírásával igazolják.  Kérjük vendégeinket, hogy ha bármi nem érthető a tájékoztatónkban vagy a szabályzatunkban, akkor forduljanak bizalommal a recepción a kollegáinkhoz, hogy segítsenek.

1. A szerződés megkötése

A vendég neve, születési ideje és e-mail címe vagy mobil telefonszáma, valamint lakcíme; a lakcím kivételével ezeknek az adatoknak a hiányában nem kötünk szerződést. Adataidat saját vendég nyilvántartásunkban számítógéppel rögzítjük, fényképet készítünk és a megadott adataidat a fényképpel kötjük össze; a fénykép célja, hogy minden alkalommal azonosítsunk. A tagságod alatt kezeljük az adatokat. Ha 12 hónapig nem veszed igénybe a szolgáltatást, az adatokat töröljük, mert azt vélelmezzük, hogy megszűnt a szerződésünk.

2.   Vendégaktivitások

A vendégeink aktivitásait is kezeljük a megrendelt szolgáltatás kifizetése, és az elszámolások érdekében.  Ezek különösen: vendégeink fogyasztása, csoportos órák foglalásai, a nálunk megrendelt szolgáltatásaid.  Az adatkezelés hiányában az adott szolgáltatást nem tudod igénybe venni. A tagságod alatt kezeljük az adatokat.

3. Versenyek, játékok

Ha nyereményjátékot hirdetünk, és arra jelentkezel, vagy a nyereményjátékban minden bennünket látogató vendég részt vesz annak alapján, hogy a vendégek nyilvántartásában szerepel; az adatkezelés jogalapja a nevezésed, amellyel szerződés jön létre közöttünk, ha minden vendégünk részese a játéknak, akkor ez egy szolgáltatás a szerződésünk alapján. Az adatszolgáltatás elmaradása a játékból vagy a versenyből történő kimaradást eredményezi. Az adataidat a verseny vagy játék befejezését követő 30. napig tároljuk.

Különleges Adatok

A G1 Fitness by Getfit Gödöllő nem kezel különleges adatokat. Kérjük vendégeinket, hogy ne bocsássanak rendelkezésünkre egészségi állapotukkal kapcsolatos adatokat!

3.  Kamerafelvételek

A G1 Fitness by Getfit Gödöllő kamera rendszert működtet a teremben. A kamera rendszer célja, hogy a G1 Fitness by Getfit Gödöllő és a vendégek értékeit és vagyonát óvjuk, őrizzük. Amennyiben nem járulsz hozzá a felvétel elkészítéséhez, nem tudunk szerződést kötni a szolgáltatásunkra. Sportolásod intimitását tiszteletben tartjuk, az egyes kamerák elhelyezésével, az adatok ellenőrzésével és lejátszásával kapcsolatban a recepción kaphatsz információkat az elhelyezett szabályzatból.  Az adatokat 3 munkanapig kezeljük.

4. Okmányok

Ha kedvezményt veszel igénybe, ha nyugdíjasnak vagy diáknak mondott magadat és az ezzel járó alacsonyabb díjszabást választod vagy egyébként a személyazonosságoddal kapcsolatban kétség merül fel bennünk, akkor megkérünk arra, hogy személyi igazolványodat vagy más téged azonosító okmányodat mutasd be részünkre. Az okmány bemutatásának elmaradása a kedvezmény helyett az általános díjak alkalmazását eredményezheti, ha az adatokat nem tudjuk ellenőrizni.  Az adatokat ellenőrizzük, de nem kezeljük, mert nem tartjuk nyilván az okmányt és nem készítünk máslatot.

5. Hírlevél szolgáltatás

Azok a vendégek kapnak hírlevelet, akik regisztrálásukkor ezt kérték. A hírlevélhez e-mail cím szükséges. A levél a terem újdonságairól, akcióiról ad tájékoztatást, és a rendszer működése során bármikor leiratkozhatsz. A hozzájárulásod esetén a regisztrációs adatlapodat megőrizzük.

4. Jogaid:

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az adataidhoz hozzáférési jogod van. Az egyes adatok kezeléséhez adott jogosultságot visszavonhatod, adataid törlését kérheted, azonban a szerződés megkötéséhez adott jogok visszavonása azt eredményezi, hogy nem tudsz tag maradni. Kérheted adataidnak a helyesbítését! Ha vita van közöttünk az adatkezelésre, akkor kérheted a korlátozást is.

5. Jogorvoslati jogod

Kérjük, hogy minden esetben elsődlegesen a kapcsolattartásra kijelölt személyhez fordulj, mert ez a kollegánk tud hatékonyan segíteni. Ha azonban a probléma nem oldódik meg a közreműködésével, és nem vagy elégedett a válasszal, abban az esetben a következő szervekhez fordulhatsz:

1. NAIH                                                                                                               2. Bíróság

postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.                                A Vendég lakóhelye szerint illetékes Törvényszék.

cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu