+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Csoportos edzés

Csoportos edzések Gödöllőn: Találd meg a tökéletes mozgásformát!

Sportolsz szívesen, de nem szeretsz egyedül edzeni? Szeretnél új embereket megismerni, miközben formában tartod magad? Akkor a csoportos edzések tökéletesek számodra!

Gödöllői fitnesztermünkben változatos csoportos edzéseket kínálunk minden kondíciószintnek és célnak. Legyen szó fogyásról, izomépítésről, állóképesség javításáról, vagy stresszlevezetésről, nálunk megtalálod a tökéletes programot.

Szakképzett edzőink profi vezetésével élvezheted a csoportos edzések előnyeit:

  • Motiváló környezet
  • Új emberekkel ismerkedhetsz meg
  • Változatos edzésterv
  • Hatékony edzés

Válassz a csoportos edzéseink közül:

  • Spinning
  • Aerobic
  • Step aerobic
  • Jóga
  • TRX
  • Funkcionális edzés

Ne habozz, látogass el hozzánk és próbáld ki a csoportos edzéseinket!

Gödöllőn laksz? Akkor ne maradj ki a csoportos edzések élményéből!

Hogyan történik egy csoportos edzés Gödöllőn?

Edzőink gondosan felépítik az órákat, bemelegítéssel kezdődnek. Az alapos bemelegítés után nyújtással készítik fel az izmokat a mozgásra. Ezt követi az intenzív, minden izomcsoportra kiterjedő edzés. A mozgás nyújtással és relaxációval zárul.

Kiket várunk, kiknek ajánljuk a csoportos edzést?

A csoportos edzés jó lehetőség Gödöllő, Mogyoród és Veresegyház környékén élőknek, hogy rendszeresen mozogjanak és fittek maradjanak. Akár kezdő vagy, akár már régóta nem edzettél, profi edzőink segítenek. Gödöllői fitnesztermünkben többféle edzés közül választhatsz, mint például a cross fit edzés vagy a TRX edzés. Személyi edzésre is van lehetőség.

Bármilyen edzést is választod, jól döntesz, hiszen a mozgást nem lehet elég korán elkezdeni, és sosem késő. Mindenkit várunk, aki tenni szeretne az egészségéért és a szépségéért, és szeretné hasznosan, jó társaságban tölteni az idejét.

A csoportos edzés során egy olyan közösség tagja lehetsz, amelyhez jó tartozni, és ami megerősít abban, hogy a mozgás túlmutat egy egyszerű edzésnél, több annál, egy életforma.

Gödöllő lakóit és a Mogyoród és Veresegyház környékén élőket arra buzdítjuk, hogy tapasztalják meg a mozgás örömét és az ezzel járó pozitív mellékhatásokat.

Sosincs késő elkezdeni!

A mozgás nem korhoz kötött. Aki csak a kifogásokat keresi, az sosem fogja érezni azt az érzést, amit egy kemény edzés után érez az, aki rendszeresen tesz valamit az egészsége érdekében. Aki valamilyen mozgásszervi betegségben szenved, az is elkezdheti a mozgást, edzőink megtalálják a számára megfelelő mozgásformát.

Adj egy esélyt magadnak! A csoportos edzés Gödöllő, Mogyoród és Veresegyház környékén élőknek megadja azt az örömöt a mozgásban, amit mindig is kerestél.

A mozgás szeretete a legjobb dolog, amit átadhatsz gyerekeidnek, vagy megmutathatsz barátaidnak. Akár középiskolás diák vagy, akár nagymama, neked itt a helyed. Sosem lehet késő elkezdeni mozogni, ne keress több kifogást, próbáld ki edzéseinket, és biztosan megtalálod az alkatodnak megfelelőt.

Mit veszíthetsz? Maximum néhány kilót. Mit nyersz? Egészséget, fittséget!