+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Fitness edzés

Fedezd fel a tested erejét Gödöllőn a fitness edzéssel!

A nyolcvanas években hódította meg a világot a fitness, és nőtte ki magát sportággá. Ez a mozgásforma elősegíti a fizikai erőnlét növelését, ezzel támogatja a szív és a vérkeringés helyes működését. Fontos része az egészséges életmódnak, több válfaja ismert, ezért mindenki megtalálhatja a számára szimpatikusat. A fitness több egy sportnál, ez egy életforma. Aki elkezdi, az biztosan megszereti, mert jó a hangulat, klassz zene szól. Egy ilyen edzés alkalmával kimozoghatsz magadból minden feszültséget, és a stresszt felváltja a pozitív életszemlélet.

Milyen egy fitness edzés Gödöllőn?

Fitness termünkben jól képzett és elhivatott edzők dolgoznak, és olyan edzésterveket állítanak össze, amelyet elkezdhetnek a kezdők, de aki már haladó, az is megtalálja a szintjének megfelelőt. Bár ez a mozgásfajta nemtől független, nagyrészt mégis a nők kedvelik jobban, mint ahogy a férfiak inkább a testépítést részesítik előnyben. Ha Gödöllő területén laksz, vagy Mogyoród, Veresegyház környékén, akkor itt a helyed. A legtöbb ember nincs megelégedve a külsejével, és szeretne változtatni, de vagy a lustasága győz, vagy nem tudja, hogy kezdjen neki. Ha eljössz hozzánk, megnézheted azokat az edzésformákat, amik elérhetőek, mint például a köredzés, a csoportos edzés, a cross fit edzés, és még sorolhatnánk. Termünk a környék legjobban felszerelt edzőterme, ahol lehetőség nyílik arra, hogy hetente néhány alkalommal megmozgasd az izmaidat. Ha szeretnél vékonyabb, izmosabb alakot, akkor az a heti két-három alkalom nem is olyan sok. Ehhez azonban még szükséges az egészséges táplálkozás is, mert ha fölösleges szénhidrátokat viszel be a szervezetedbe folyamatosan, akkor nagy változásra ne számíts. Néhány hét fitness edzés után egyre energikusabb, életvidámabb és karcsúbb leszel, és már nem is fogod kívánni a cukros és felesleges ételeket. Az a tudat, hogy teszel valamit a szépségedért és a fittségedért, sokkal magabiztosabbá tesz a magánéletben és a munkában is. Ezt a pozitív változást a közeledben élők is észreveszik, és rájuk is jó hatással leszel.

Mozogni jó!

Aki már egyszer megtapasztalta a mozgás örömét, az tudja, milyen érzés erősnek, egészségesnek és szépnek lenni, kortól és nemtől függetlenül. A fitness edzés olyan élményt nyújt minden mozogni vágyó számára, amivel az idősebbek is kortalanná tudnak válni. Az energia, amit kapsz ettől a mozgástól, sokkal több mint amennyit belefektettél. Ez egy életforma, amit nem lehet abbahagyni, és akár idős korban is el lehet kezdeni, természetesen az állapotodnak megfelelően. A mozgás az élet része, aki mozog, az érzi, hogy él.

Ha még nem kezdted el a mozgást, itt az idő, hogy elhatározd magad. Ha szép, tónusos izmokat szeretnél, akkor a legjobb választás a fitness edzés. Gödöllői fitness termünkben megtalálhatók mindazok az eszközök és berendezések, amelyek a gyors alakformálást teszik lehetővé. Ha bizonytalan vagy a gyakorlatokat illetően, akkor rendelkezésre áll a személyi edzés is, ahol néhány alkalom után elsajátíthatod a helyes mozgást és a gépek használatát. Edzőink mindent megtesznek azért, hogy eredményes legyél, de a te akaraterőd és elszántságod nélkül nem sikerül