+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Masszázs

TuiNa Masszázs

Üdvözöllek! Joósz Andrea vagyok, TuiNa masszőr.

A TuiNa egy ősi kínai terápiás módszer, amely több ezer éves gyógyászati alapokon nyugszik, és a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) szerves része. Ez a masszázstechnika egyszerre működik fizikai és energetikai szinten, segítve a testi és lelki blokkok feloldását, így támogatva az öngyógyítás folyamatát. A speciális masszázsfogásokkal és az akupunktúrás pontok stimulálásával a TuiNa hatást gyakorol a bőrre, az ízületekre, a vérkeringésre, valamint a csont- és izomrendszerre, a fascia hálózatra és a belső szervek működésére is.

A TuiNát gyakran nevezik „akupunktúra tűk nélkül”-nek, mivel az akupunktúrás pontok és meridiánok stimulálásával éri el gyógyító hatását. Különösen hatékony a mozgásszervi problémák kezelésében, beleértve a nagyízületek, a gerinc és a vázizomzat betegségeit és sérüléseit.

A TuiNa masszázs főbb alkalmazási területei:

  • Nyak-, hát- és derékfájás
  • Lumbágó, isiász, gerincsérv
  • Nyaki gerinc eredetű fejfájás és szédülés
  • Végtagok fájdalma vagy zsibbadása
  • Vállfájdalom, teniszkönyök
  • Kimozdult ízületek, ficamok és sérülések utáni rehabilitáció

A TuiNa masszázs a hagyományos masszázsokkal szemben gyulladásos területek kezelésére is ajánlott. Súlyosabb problémák esetén a TuiNa terápiát kúraszerűen alkalmazzuk, akár naponta vagy kétnaponta, de legalább hetente kétszer, hogy növeljük a kezelések hatékonyságát.

Bejelentkezés: +36 70 904 3752