+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Cross fit edzés

Fitness termünkben, Gödöllőn, számos edzésformát kipróbálhatsz, köztük a crossfit edzést.

Ez a mozgásforma rendkívül változatos gyakorlatokból áll, így soha nem válik unalmassá. Minden alkalommal új mozgásformákat próbálhatsz ki, és változatos gyakorlatokat végezhetsz, így mindig izgalmas marad. Ez a fajta edzés olyan, mint az Ezeregyéjszaka meséi: mindig kíváncsian várod, mi lesz a következő órán, így sosem hagysz ki egyetlen alkalmat sem.

Sokan azért hagyják abba az edzést, mert unják a monoton gyakorlatokat. Nálunk azonban ez a veszély nem fenyeget, mert minden alkalom egy új meglepetés. Ez nemcsak azért jó, mert változatos, hanem mert így minden izomcsoportodat megdolgoztathatod.

Mi is az a crossfit edzés?

Ez egy viszonylag új módszer, amelyet néhány éve Amerikában fejlesztettek ki, de gyorsan elterjedt világszerte és nagy népszerűségnek örvend. A crossfit olyan sportág, amely az összes többiből merít valamit, például az atlétikából, súlyemelésből, evezésből és tornából. Ez a sokoldalú mozgás minden izomcsoportot megdolgoztat, és néhány edzés után a mindennapi életben is érezheted a hatását, amikor könnyedén felszaladsz a lépcsőn vagy gond nélkül felemelsz egy nehéz csomagot. Az edzés során súlyzók és saját testsúlyos feladatok is előkerülnek. Tipikus gyakorlatok közé tartozik a guggolás, húzódzkodás, fekvőtámasz, kötélmászás, felülések és kitörések.

A crossfit edzés jótékony hatásai Az edzések során nemcsak fittebbé válsz, hanem nő az önbizalmad, és jobban érzed magad a bőrödben. Ezen felül erősebbé válsz, nő az állóképességed, és javulnak a koordinációs képességeid is. Ezek a tulajdonságok az élet más területein is segítenek helytállni. A crossfit edzés gyakorlatilag egy csomó más mozgást rejt magában, mintha mindig más edzésre járnál. Minden izomcsoportodat átmozgatja, mozgékonyabbá és fittebbé válsz, javítva életmódodat és egészségedet. A crossfit edzés nemtől és kortól függetlenül bárki számára végezhető, mivel a testi és szellemi frissességnek is jót tesz, és számos betegség megelőzhető vele. A crossfit edzés Gödöllő területén egy olyan mozgásforma, amellyel sokat tehetsz az egészségedért, miközben jól érzed magad. A Mogyoród és Veresegyház közelében lakókat is arra ösztönözzük, hogy jöjjenek el Gödöllőre, és kezdjenek el mozogni, hiszen a mozgás során endorfin szabadul fel, amely eltünteti a negatív gondolatokat, csak a jó érzés és a jobb életminőség marad.

Kiknek ajánljuk a crossfit edzést?

A kérdés költői, hiszen nyilvánvaló, hogy a mozgást mindenkinek ajánljuk, ez nemcsak a fiatalok kiváltsága. Szeretnénk, ha minél több középkorú vagy idősebb hölgy és úr is kipróbálná a mozgás valamelyik formáját. A crossfit edzések különböző erősségi szintjei miatt bárki megtalálhatja a számára megfelelő szintet. Az edzések előtt szintfelmérő feladatsort végzünk, amelyből az edző megállapítja, milyen állapotban vagy, és ennek megfelelően javasol edzést. Fitnesztermünkben számos más mozgásforma is rendelkezésre áll, mint például a csoportos edzés, a köredzés, vagy ha a játékos sportot kedveled, a squash pálya.

A crossfit edzés Gödöllőn egy remek lehetőséget nyújt a Mogyoród és Veresegyház közelében lakóknak, amit érdemes kihasználni. Az edzések jó hangulatban, profi edzőkkel zajlanak, egy olyan csapat része lehetsz, amely tesz valamit az egészségéért és fittségéért. Ha azon gondolkodsz, hogy kipróbálnál valami újat, de nem tudod, hogyan kezdj neki, nálunk biztosan megtalálod a neked megfelelő mozgásformát. Soha nincs késő elkezdeni, de minél hamarabb kezdesz neki, annál jobb.

A crossfit edzés Gödöllőn minden korosztálynak élményekben gazdag mozgást nyújt, amely garantáltan nem unalmas, mert annyira változatos és sokoldalú. A mozgással csak jót tehetsz magadnak, a testi és szellemi működésed fiatal marad.