+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Személyi edzés

Sokan szeretnék elkezdeni az edzést, de nem tudják, hogyan vágjanak bele. Edzőtermünkben a személyi edzés során szakképzett edzők foglalkoznak kizárólag veled, felmérve adottságaidat és igényeidet. Különböző gyakorlatok szükségesek a fogyáshoz, az izomépítéshez és az állóképesség javításához. Gödöllő legsokoldalúbb edzőterme ideális megoldást nyújt a Mogyoród és Veresegyház környékén lakóknak is, számos edzésforma lehetőségével. Más edzéstervet kap az, aki először kezdené el a mozgást, és mást, aki már sportolt és hosszabb szünet vagy sérülés után térne vissza a mozgás világába. Az, aki már valaha sportolt, hamarabb érhet el eredményeket, mert a test mindenre emlékszik.

Miért válaszd a személyi edzőt?

A személyi edzés során csak ketten vagytok a teremben, így nincs lehetőség csalásra vagy mismásolásra, az edző teljes figyelme rád irányul. Miután felmérte az állapotodat és igényeidet, egy olyan edzéstervet állít össze, amely a legjobb eredményt hozza számodra. Természetesen a kitartásod és az eltökéltséged is szükséges ahhoz, hogy valóban megváltoztasd az életedet. Az edzéssel nemcsak a tested fog változni, hanem az életmódod is. Lehet, hogy meg kell változtatnod az étkezési szokásaidat is, ami talán még nehezebb, mint a személyi edzés, de nálunk semmi sem lehetetlen, hiszen minden apró részletre odafigyelünk, hogy látványos eredményeket érj el. A rendszeresség elengedhetetlen; ha elkezdesz edzeni, ne hagyd abba, és néhány hét múlva már látni fogod a változást. Az edzés nem hoz gyors eredményeket, de ha ráérzel az ízére, függővé válhatsz, és nem fogod tudni abbahagyni. Az edző kontrollálja a mozgásodat, figyel rád, hogy helyesen végezd el a gyakorlatokat, a saját tempódban dolgozhatsz, nem kell senkihez alkalmazkodnod. Az edző arra is ügyel, hogy sérülésmentesen tudj mozogni, vigyáz az ízületeidre és a gerincedre. A személyi edzés Gödöllő városában, valamint Mogyoród és Veresegyház környékén élők számára is egy lehetőség a változásra. Ha életmódot váltanál, mi itt vagyunk és várjuk jelentkezésedet.

Milyen a jó személyi edző?

Azt is mondhatnánk, hogy a jó edző nálunk dolgozik Gödöllőn, de természetesen nagyon sok kiváló edző van országszerte. Nálunk csak magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező edzők dolgoznak, akik elhivatottak abban, hogy minél több embert megtanítsanak a minőségi és egészséges élet előnyeire. Tudjuk, hogy nagyon nehéz változtatni az étkezési és egyéb szokásokon, de odafigyeléssel, megfelelő empátiával és kontrollal az edződ mindenben segítségedre lehet. Megérzi, ha elfog a gyengeség, vagy nem bírod már a diétát. A személyi edzés több, mint egy testmozgás, egy idő után olyan lelki és munkakapcsolat alakul ki az edző és tanítvány között, hogy minden helyzetben megmutatja a helyes utat, és erőt önt beléd, hogy ne add fel, ne vesszen kárba az a sok munka, amit belefektettél egy új életmódba. Edzőink sok sikersztoriról tudnának beszámolni, amelyekben nekik is nagy részük volt. Arra buzdítunk mindenkit, hogy kortól és állapottól függetlenül kezdjen el mozogni. Ezzel nemcsak egy jobb külsőt nyer, hanem ezzel együtt nagyobb önbizalmat és egészségesebb életet is. A megfelelő mozgással minőségi életet élhetünk, és meg is hosszabbíthatjuk azt, hiszen javul a vérkeringésünk, a szívünk is jobban dolgozik, és az ízületeink sem fájnak.

Higgy magadban!

Az első lépés a tiéd, helyetted nem tudjuk elhatározni magad, de ha kellőképpen szereted magad és hiszel magadban, akkor nem lesz nehéz eljönni hozzánk. A személyi edzés segít az elképzeléseid megvalósításában, és ha már meglévő betegségeid vannak, mint például cukorbetegség vagy magas vérnyomás, akkor is nyugodtan keress meg minket. Az edzés és a mozgás mindenki számára elérhető, csak meg kell találni a személyre szóló mozgásformát. Gödöllő lakói abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy elérhető számukra egy olyan edzőterem, amelyben profi edzők foglalkoznak velük. Mogyoród és Veresegyház közelében élő változni akaró fiatalokat és idősebbeket is várunk.