+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Személyi edzőink

Palla Anita

Telefon: 06 30 279 2343

Sport iránti szeretetemet nagyban befolyásolta édesapám munkája, aki a Készenléti Rendőrség kommandós kiképzője volt.

Kislányként 8 évig jazz balettoztam és szertornáztam. Középiskolai kiváló erőnlétem, kitartásom és a gyerekekek iránti szeretetem vezetett a tanítás irányába. Tanítói diplomámat testnevelés- és sport műveltségterületen szereztem.

Később bepillantottam a tánc és a pilates mozgásvilágába de az igazi szenvedélyem a súlyzós edzés lett, ennek már 6 éve. Ez indított arra, hogy elvégezzem a testépítés és fitness sportoktató tanfolyamot.

 

Szeretnél egészségesebben élni, fittebbnek, izmosabbnak lenni? Keress bizalommal!

Személyi edzéseim során  – súlyzós, funkcionális -egyéni igényeid figyelembevételével szeretnék segítséget nyújtani:

 

-a fogyás és izmosodás beindításában

-a sport és mozgás megszerettetésében

-a helyes edzés, bemelegítés és nyújtás elsajátításában

-a gerincproblémák enyhítésében.

 

Végzettségeim:

-Testépítés és fitness sportoktató

-Fascia lazítás (workshop)

-Stretching és ellazulási technikák (workshop)

-Funkcionális Cross Training (workshop)

-Gerinctréner (workshop)

 

„Álmodj nagyot! Dolgozz keményen! Tedd valósággá!”

Matalik Dávid

Elérhetőségek:

Telefon: 06 30 532 7161

E-mail: matalikdavid@gmail.com

“A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni.”

18 éves korom óta foglalkozom testépítéssel, de előtte más sportágakban is kipróbáltam magam. Időközben rájöttem, hogy ez a testmozgási forma áll hozzám a legközelebb, így egy életvitellé nőtte ki magát. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem mind az egészséges táplálkozással, mind a gyakorlatok helyes kivitelezésével kapcsolatosan. Lexikális tudásomat folyamatosan bővítem, mivel fontosnak tartom a testi-lelki-szellemi egyensúly fenntartását. Megfelelő szakmai tudással rendelkezem a testépítéssel kapcsolatban, de ami ennél is fontosabb, az a fejlődés iránti szeretetem és elköteleződésem.

Ezeket szeretném neked is átadni, hogy rövidebb utat járj be a sikered elérése érdekében. Az első lépések mindig nehezek, de keress bátran, stabil mankót biztosítok a céljaid minél hamarabbi elérésében. Motivált edző vagyok, aki fel tudja ébreszteni a benned alvó oroszlánt és az edzés iránti szeretetet azzal, hogy bemutatok neked egy új életformát. Önbizalmad növelése érdekében közösen egy esztétikus izomzatot építünk vagy akár igény szerint csökkentjük a testsúlyod, mindezt jó hangulatban.

Ha hiteles, motivált, megbízható segítségre van szükséged, keress bizalommal!

Turós György

1995 óta, immár 27 éve foglalkozom azzal, hogy segítsek elérni az emberek saját testük küllemével kapcsolatos céljait, vágyait.

Edzettjeim között mindig is többségben voltak és vannak a kedvtelésből sportolók. Családanyák, családapák, akik otthoni feladataik és hivatásuk mellett fordítanak időt magukra. Fiatal felnőttek, kamaszok, serdülők, akik munka vagy iskola mellett sportolnak. Számomra a mai napig kivételes jelentőséggel bír az utánpótlás-nevelés. A gyermekek, a fiatalok, azaz a következő nemzedékek egészséges életmódra, tudatosságra nevelése, a siker elérésére és kamatoztatására való képességük fejlesztése. A szabadidő sport elkötelezett támogatása mellett igyekszem a versenysportolóink egészségét óvva, védve szervezni a versenyeztetésük. Edzőket szintén képzek, tovább képzek. Voltam az erőnléti edzője az aerobik válogatottnak, harcművészeknek, evezősöknek. Készítettem versenyre terror elhárítókat, kommandósokat. Segítettem és segítek színészeknek, zenészeknek, humoristáknak, politikusoknak, üzletembereknek formába kerülni és maradni. Egyedülálló módon három sportágban is vannak világbajnok tanítványaim.

Én magam is töretlen kedvvel, szenvedélyesen szeretek edzeni. Addig kívánom folytatni, amíg csak lehetséges.

Tudj meg rólam többet itt:

web: https://www.turosgyorgy.com/

Elérhetőségek:

Email: turos.hermes@gmail.com

Tel.: +36 30 670 00 07

Paróczai Károly

Telefon: +36 70 419 6039

Mióta csak az eszemet tudom mindig sportoltam.

Sok mozgásformát kipróbáltam, több évig atletizáltam, judoztam, kosaraztam, küzdősportoltam, de számomra egy sport sem volt annyira meggyőző, mint a testépítés.

Ebben a sportban az lesz eredményes, aki mindent belead, van elég kitartása és alázatosan követi a szabályokat. Nekem sem volt egyszerű elfogadni, hogy mit miért csinálunk, és persze HOGYAN. DE neked sokkal könnyebb dolgod van, mint nekem volt, engedd, meg hogy segítsek neked elérni álmaid formáját. Már 8 éve foglalkozom a testépítéssel, napi szinten fejlesztem magam, mind fizikailag, mind szellemileg. Amiben tudok neked segíteni az az, hogy egészségessé tegyelek, sportossá, fitté, izmosabbá, és persze ÖNBIZALMAT kaphatsz tőlem.

Elérhetőségek:

E-mail: paroczai.trainer@gmail.com

Novák Viktória

Telefon: +36 20 996 2183

A sport általános iskola óta fontos számomra. Egész életemet jellemezte a mozgás. Sok fajta sportot kipróbáltam, számos sportágban versenyeztem, kiváló eredményekkel. A versenyeken hamar megtanultam, hogy egy elszánt sportoló önmagában kevés. Az eredmények eléréséhez, önmagunk legyőzéséhez, szükség van a megfelelő háttérre – egy jó edzőre- a motivációhoz és szakszerű felkészítéshez. 2008-ban szerettem bele a „testépítésbe”. 2010 óta dolgozom személyi edzőként. Mindig arra törekedtem, hogy a legjobb legyek és a lehető legtöbbet hozzam ki magamból. Ezért is kezdtem el versenyezni, hogy szakmai tudásomat és hitelességemet, versenyzői tapasztalataim is erősítsék a munkában. Munkám célja, hogy hasznosan töltsd el az edzésre szánt idődet és elérd az általad kitűzött célokat. Ezenfelül egészséges és fitt legyél. Azzal a tudattal fejezd be az edzésed, hogy mindent megtettél magadért.

Fordulj hozzám, ha:

-átalakítanád az életviteled

– növelnéd erődet, állóképességedet

– igazán kemény edzéseken vennél részt

– szakképzett edző irányításával edzenél

– fogyni és/vagy izmosodni szeretnél

“ A te álmod az én célom “

Halmai István

 • Telefon: +36 30 726 2689

  Halmi István vagyok, személyi edző, erőnléti edző, volt testépítő versenyző. 30 éves sportmúltam, 15 éves edzői múltam és számos versenyen elért eredményem garancia arra, hogy hiteles vagyok abban, amit csinálok. Hidd el, amelyik úton Te menni szeretnél, azt én már végig jártam. 12 éves korom óta valamilyen formában minden nap találkozom a sporttal. Vagy a tanítványaimnak tartok edzést, vagy csak egy-egy tanácsot kérő sportbarátnak válaszolok a kérdésére, vagy épp edzek, esetleg csak táplálkozom-pihenek, ami fontos, elengedhetetlen része a sportnak. Hogy ki is vagyok ma? Egy egészséget, sportot szerető ember, akinek életformájává vált a sport és a testépítés.

  Hogy mit adott a sport 30 év alatt? Alázatra tanított, kitartásra nevelt, önuralmat adott, hivatástudatra ösztönzött és sok értékes embert, akik hasonlóan gondolkoznak, mint én. Ezt a filozófiát próbálom átadni 15 éve a tanítványaimnak és az olyan “átlag” embereknek, akik csak tenni szeretnének valamit az egészségükért, testükért.

  Nekem van tudásom és tapasztalatom, ha Neked van szorgalmad és kitartásod, akkor bátran keress meg, mert ezekben tudok segíteni:

  Fizikai állapot felmérés
  Személyre szabott edzésterv készítése
  Személyre szabott étrend készítése (Dietetikus bevonásával)
  Fogyókúra, alakformálás
  Mozgásszervi problémák kezelése
  Edzések, amiket tartok:

  Súlyzós edzés
  TRX edzés
  Erőnléti edzés
  Funkcionális tréning
  Boot Camp tréning
  Végzettségek:

  TF – Testépítés, Fitnesz szakedző
  R- Med Group – TRX instruktor
  R- Med Group – Funkcionális tréner
  R- Med Group – Boot Camp tréner –
  SMR System tréner
  Elérhetőségeim:

  Az új weboldalam: www.halmiistvanszemelyiedzo.hu
  Az új e-mail címem: info@halmiistvanszemelyiedzo.hu

Bartha-Darabos Ivett

Telefon: +36 70 63 33 110

„A sport megtanít szeretni és tisztelni a testet, amiben élsz.”

Fontos, hogy én kizárólag nőkkel dolgozom, erre szakosodtam, korosztálytól függetlenül. A nők edzése nem csupán a sportelméletről szól, hanem egy komplex harmonizációról, melynél a külső megjelenést közelítjük a lélekben megjelenő képhez, a realitásokat figyelembe véve.

A mozgáskultúrám a balett és az úszás alapozta meg, majd az öttusa építette tovább. Számos sportággal kerültem szoros kapcsolatba: korcsolya, futás, lovaglás, lövészet, falmászás…stb.

A kondicionálósport, erőfejlesztés szinte minden sportág alapja, de legalább kiegészítősportja, illetve elengedhetetlen a folyamatos fejlődéshez, ezért logikus döntésként választottam ezt az irányt. A fitnesz számos lehetőséget rejt a sérülések elkerülésére, a gyengéink erősítésére, fogyásra és a teljes alakformálásra igényeink és lehetőségeink szerint.

Az óráim a kellemes, fesztelen hangulat jellemzi. Igyekszem a vendégem igényeihez igazodni, miközben a teljesítményük folyamatosan felfelé húzom. Az egyéni igények és képességek felmérése után mindenkivel személyre szabott terv alapján dolgozunk és haladunk a cél felé. A legmodernebb eszközöket, trendeket szívesen vegyítem a klasszikus iskola alapjaival, gimnasztikával és aerob gyakorlatokkal. Vendégeim megismerik a testük, megtanulják értelmezni a jeleket, reakciókat, miközben elsajátíthatják a gyakorlatok helyes kivitelezését és képessé válnak az irányított, de részben önálló munkára.

Emellett sport coach tanulmányaim alkalmazva vendégeim mentális egészségére is ügyelek, felkészítem őket a holtpontokra és coaching technikákat is alkalmazva megtaláljuk a megoldást az esetleges elakadások feloldásaira. Hiszem, hogy az élsportban alkalmazott technikák a civil életben is segítségünkre lehetnek abban, hogy a sportot elkezdjük, ne hagyjuk abba, mindig új célokat tűzzünk ki és a nehézségekkel megküzdve szinteket ugorjunk.

Egyéb tanulmányaim az egészség és a szépség felé való elkötelezettségem erősítették, így vendégeim részére a teljes külső megújításában is segítséget nyújtok, céljaik szerint segítek a megfelelő, személyre szabott, kipróbált kezelések és szakemberek, terapeuták elérésében.

 

Végzettség:

·         IFBB Nemzetközi Szakedző / Certified Personal Fitness Trainer (CPFT)
IFBB Minősített Személyi Edző
English Speaking Personal Trainer
Kozmetikus és szépségtanácsadó

·         Táplálkozási tanácsadó

·         Alakformáló szakvizsga

·         Wellness trainer

·         Laborleletek elemzése tanfolyam

·         Sport coaching tanfolyam

 

Szolgáltatások:

-Teljes állapotfelmérés (kikérdezés és klinikai pontosságú gépi mérés)

-Személyi edzés /bevezetés a fitnesz világába, alakformálás, fogyás, erő- és állóképesség fejlesztése, életmód tanácsadás/

-Edzésterv összeállítása egyéni munkához
-Senior személyi edzés
-Pánikbetegek mozgásterápiája általános terápiájuk kiegészítéseként
-Edzés várandósoknak/kismama torna
-Szülés utáni helyreállítás
-Életmód és étrend tanácsadás

-Táplálkozási napló elemzése, kiértékelése

-Étrendtervezés
-Training and consultations in English

 

Elérhetőségek:

+36 70 63 33 110

www.ivettsport.hu

darabosivett@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/ivett.darabos

Instagram: @ivi_mommy

www.femcafe.hu/sweetfitmommy

Pozsonyi Henrik

Telefon: +36 30 742 7123

Pozsonyi Henrik vagyok, örömmel közlöm veletek, hogy most már a csoportos óráimon túl, személyi edzéseken is tudtok velem találkozni.

Gyerekkorom óta életem szerves része a sport, sok sportágban kipróbálhattam magamat, azonban a Cross trainingben találtam meg a hivatásom, amit azóta versenyszerűen űzök.

Nincs két egyforma ember, ahogy két egyforma test sem. Éppen ezért tartom fontosnak, hogy a vendégeimmel a saját testi adottságaikhoz és életformájukhoz mérten tűzzünk ki majd érjünk el célokat.

Ha Te is a saját személyedre szabottan, jó hangulatban szeretnél edzeni, akkor várom a jelentkezésedet !

Kiss Csilla

Telefon: +3670/620-5628

Egy nagyon aktív embernek tartom magam, aki egyben igen extrovertált is, így állandóan emberek, és programok között találom magam. Az emberek irányába nagyon empatikus, és türelmes tudok lenni, kifejezetten nem szeretem a konfliktus helyzeteket.
Rengeteget foglalkozom az önfejlesztéssel, testi, lelki és szellemi szempontból is. Több évig tevékenykedtem pedagógusként, ami véleményem szerint rengeteget hozzá tesz az edzői szakmához is, hiszen a vendég számára ez egy komoly tanulási folyamat.
Én egy hétköznapi duci kislány voltam, akinek arról szólt az élete, hogy le akar fogyni, és nem elégedett a testével. Ezzel sajnos lépten nyomon találkozni lehet, főként a lányok körében. Rengeteg útvesztője volt a diétázásaimnak, aminek komoly következményei lettek, és néhány évig evészavarral küzdöttem.
Egy dolog biztos, nehéz időszakokon vagyok túl, de rengeteget tanultam. A hobbiból szenvedély lett, és lépten nyomon azzal foglalkoztam, hogy fejlődjek, tanuljak az edzés, és az egészséges táplálkozás terén. Olyan alap dolgokat kell elsajátítani, amit nem a nagy diétás oldalakon írnak. Nem kell halálra edzened magadat, nem kell tiltólistákat tartanod az ételekből. Egyensúlyt kell teremtened, figyelve a tested jelzéseire, és az egészséged megőrzésére.
Ami különlegesnek mondható az én szemléletemben az edzés szempontjából, hogy a női vendégek esetében követem a női ciklus működését, és ez szerint dolgozom. Rendkívül változékonyak vagyunk a hónap különböző szakaszaiban, így az edzés, és az étkezés sem működhet egy sablonként a hónap minden napján. Ezt úgy nevezzük ciklusszinkron, ami rengeteg nő életet megkönnyíti.
Ha te is szeretnéd megtalálni a saját egyensúlyodat keress bizalommal, és én mindent megteszek azért, hogy sikerüljön.

Elérhetőségeim:
E-mail: kisscsillatrainer@gmail.com
Instagram: kisscsilla94

Csomós Gabi

A sport gyerekkorom óta fontos szerepet játszott az életemben.

Mindig is szerettem
kipróbálni, megmérettetni magam új dolgokban és motiváltak a jó eredmények. Így szerettem
bele a testépítésbe is.

Ahogy elkezdtem, sosem volt megállj, mindig jöttek új célok. Arra eszméltem, hogy életmóddá vált. Kitette a mindennapjaimat önmagam fejlesztése fizikai és
szellemi szinten is.

Nincs is annál jobb érzés, amikor a saját motiváltságodat átadod mások számára! Legyen szó testsúlycsökkentésről, izomépítésről, abban biztos lehetsz, hogy számomra legalább annyira fontos lesz a célod elérése, mint Neked.

Ez a sport rengeteg
dologra tanít: alázatra, türelemre, önfegyelemre, és ha megvan benned a szükséges akarat,
akkor nem csak fittebb és egészségesebb, de kitartóbb és kiegyensúlyozottabb emberré
válhatsz általa.

Célom, hogy ezekben segítsek Neked a számodra leghatékonyabb
módszerekkel!

Csomós Gabriella
Telefon: 06302590656
Email: csomigaby@gmail.com

Benev Dénes

Benev Dénes vagyok, 26 éves testépítő-sportoktató. 3 éves korom óta igazolt focistaként kezdtem pályafutásom, majd több-komolyabb sérülés következtében 7 éve csöppentem és szerettem bele a fitnesz világába, amit ma már hivatásomként tudhatok a magaménak, és ezt a tudást, elhivatottságot, motivációt, szakmai hátteret szeretném továbbadni minden kedves vendégemnek. A mai napig a legfrissebb tudást keresve törekszem minden nap a legjobbat nyújtani, példaként megnyilvánulni az emberek szemében.

Minden vendégemmel egy kis beszélgetés, ismerkedés, állapotfelmérés után, időről időre próbálok kitűzni egy rövid, és egy hosszabb távú célt, amire építkezni tudunk. -Hogy mi az én példám? Nos, hogy jobb legyek a tegnapi önmagamnál, hosszabb távon pedig, hogy szűk 2-3 éven belül magaménak tudhassak egy profi kártyát, hogy elmondhassam, hogy igen, voltam a legjobb.

 

Szóval, ha szimpatizálsz azzal amit képviselek, és kellő törődés mellett, a számodra megfelelő motivációra van szükséged, megfelelő szakmai, és emberi úton, az edzőterem adta lehetőségek teljes tárházával várlak téged, legyen szó arról, hogy:

– motivációra van szükséged

– alakot szeretnél formálni, fogyni szeretnél

– életmódot váltanál

– étrendrend tanácsadásra van szükséged

– vagy az étrend-kiegészítők érdekelnek

– versenyeznél

– ha csak kikapcsolódnál, vagy a közérzeteden javítanál,

Keress, hívj, üzenj bátran! Hidd el, csak az eleje nehéz, vagy még az sem

 

Elérhetőségeim: 

* Tel.: +36305833106

* E-mail: denesbenev@gmail.com

* Insta: @benevdenes

* Facebook: csak pötyögd be a nevem

Gyöngyösiné Sándor Csilla

“Gyöngyösiné Sándor Csilla vagyok, testnevelő-atléta edző, TRX- és személyi edző.

Aktív, pörgős és extrovertált személyiség vagyok aki egyszerre maximalista is. Ezeket a jegyeket ötvözve versenyeztem az atlétika számaiban gimnazista koromban, majd a TF-en testnevelő-atléta edzőnek tanulva lehetőségem adódott élsportolók edzésein segédedzőként dolgozni. Itt találkoztam először a TRX-el és a funkcionális edzésmódszer “beszippantott”. Elkezdtem tanulni a témában és eleinte csoportos TRX órákat adtam, majd a személyi edzői képzés befejezte óta már személyre szabott edzések keretein belül is segítem a hozzám fordulókat.

Edzéseimben a funkcionális edzés módszereit vegyítem a konditermi gépekkel való munkával.

Szeretettel várlak, ha szeretnél egy fittebb,erősebb és egészségesebb Önmagaddal találkozni a jövőben.  “

 

+36/202253998

Budai Klaudia

Telefon : +3630/5534566

Általános iskolásként kezdtem el aktívan sportolni, atlétika versenyekre
jártam, kézilabdáztam, kosaraztam, röplabdáztam. Számomra fontos az a
motiváció, az a húzóerő, amit csak egy jó csapat tud adni
sportolójának. Egyetemista éveim alatt ismerkedtem meg a konditermi
edzésformával, amikor elkezdtem személyi edzőhöz járni egy ismerősöm
ajánlása révén. Mindig is ódzkodtam ettől a világtól, inkább áltattam
magam azzal, hogy koplalással is jól lehet kinézni. A mai napig hálás
vagyok, hogy megismerhettem az edzőmet, akiinspirált abban, hogy én is
arra az útra lépjek, amin ő jár.Fontosnak tartom, hogy mindenki
mozogjon, kortól, nemtől, egészségügyi állapottól függetlenül és jól
használja a testét a mindennapokban. Hivatásomnak tartom, hogy olyan
embereknek nyújtsak segítséget egy új életforma kialakításában, akik
valamilyen ízületi, gerinc, hasfali vagy egyéb egészségügyi problémával
néznek szembe nap, mint nap. Szórakoztató és hasznos
edzésmódszerekkel is találkozhatsz főként funkcionális szemléletű
edzéseimen, mint például a Gymstick Muscle
eszköz multifunkcionalitása vagy a LoveYourBelly hasizomfejlesztő
módszere.
Sosem az volt a célom, hogy minél több papírt begyűjtsek, hogy ez alapján
ítéljék meg a tudásomat vagy azt, hogy ki vagyok a szakmában. A piaci
kínálat sokszínűsége miatt nehéz ugyan, de mindig megfontoltan,
ésszerűen választom ki a képzéseket, amiken részt veszek. Tudásvágyam
hatalmas és végtelen, de igyekszem mindig megadni magamnak az időt,
hogy kialakuljon a saját nézetem, tudásbázisom és rendszerem, amivel
maximálisan tudom kiszolgálni a vendégeimet.
A testépítés, testsúlyvesztés mellett segítek elérni bármi is legyen a célod.
Legyél átlagember, hobbisportoló édesanya, gerincsérves, stb..
egyet garantálhatok: megtaláljuk a hozzád legjobban illő edzésmódszert,
amit imádni fogsz.

Facebook: https://www.facebook.com/budaiklaudiatrainer
Instagram: https://www.instagram.com/klaudia_trainer

“…az egyetlen lehetőség, hogy tökéletes munkát végezz, ha szereted azt,
amit csinálsz!”

Végzettségeim:
2016 Gymstick Muscle Instruktor – Fitness Company
2017 Testépítés-fitnesz sportoktató – Fitness Company
2017 LoveYourBelly oktató – Bagyinka Tímea
2018 Szemèlyi Edző – Fitness Company
2019 Spartan Mobility – Bánkuti Gabriella
2020 Core-stabilizáció – Almásy Mozgásakadémia
2021 Táplàlkozási Tanàcsadó Wellnes Trainer – Fitness Company
2022 Cuppingtherapy a sportrehabilitációban – BalanceAcademy

Martusz Dávid

A sport és a mozgás gyerekkorom óta része az életemnek.

Iskolaéveim alatt a szertorna később az edzőtermek világa és a testépítés lett a szenvedélyem.
Célom a vendégeim stabil támasza lenni. Tudásomat igyekszem egyszerűen és érthetően átadni.
Tanulásom nem ért véget az iskolapadban. Az edzés és a táplálkozás terén is folyamatosan követem a legfrissebb kutatásokat, tanulmányokat. Közös edzéseink során nem csupán gyakorlatokat, hanem mozdulatokat fogunk tanulni, így egy átfogó képet kaphatsz arról hogyan lehet hatékonyan és sérülésmentesen haladni a célod felé.

Az alakformálás fontos része a táplálkozás is. A flexibilis diéta híve vagyok. Nincs tiltott étel, nincs
általam meghatározott étrend, abban leszek segítségedre hogy megtanítsam neked hogyan tudod
összeállítani úgy az étkezésed hogy az a fejlődésed szolgálja.

Ha szimpatikus vagyok neked keress az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Tel.: +36706056968

Hajdu Dávid

A jó kinézet nem főzi meg a vacsorát, de helyet csinál az asztalnál.

Mindig kérdezte az anyukám hogy mi az életcélom?
Én azt válaszoltam neki, hogy nem szeretnék átlag lenni, Én nem szeretnék olyan lenni mint a többi,
Én ki akarok lógni a tömegből, kiemelkedni.

A testépítésben teljesen megtaláltam Önmagam, akármilyen stressz helyzet ér, ha tudom hogy
megyek edzeni az mindig segít, a sport fegyelemre és tiszteletre tanít amit az élet minden táján
kamatoztathatsz !

A testépítésről 3 dolog jut eszembe A fegyelem, az akarat, és a türelem. A legtöbb emberben az
utolsó hiányzik, a türelem amikor nem látják az azonnali eredményt feladják.

Ez nem Én vagyok. Én nem adom fel, és szeretném ha te sem tennéd, mert tudom, hogy képes vagy bármire ha igazán akarod hiszen ami ma még lehetetlennek tűnik később már csak bemelegítés lesz!

Nincs szükség arra hogy az ember egy személyben tudjon mindent de ismernie kell hol és hogyan
tudja bármilyen kérdésre megkapni a választ ezért számíts a legjobbra és engedd hogy elhozzam
Neked !

Elérhetőségem:
Név: Hajdu Dávid
Email: hajdudavidedzo@gmail.com
Telefonszám: 06 30 954 7232
Facebook: Hajdu Dávid Edző

Lubics Fanni

Lubics Fanni vagyok, egy lelkes, nyitott és extrovertált edző, és téged várlak, ha szeretnél:

 • általános edzettséget szerezni
 • jobb életminőséget elérni
 • izomtömeget növelni, formásodni
 • testsúlyodat optimalizálni
 • sérülés után felépülni
 • új mozgásokat tanulni
 • legyőzni magad és erősebbnek lenni, mint tavaly ilyenkor

13 év kézilabda után más mozgásformát kerestem, és megtaláltam magamat a konditeremben. Remélem nektek is sikerül velem, és együtt tudunk erősödni hétről hétre.

Besides I’m a personal trainer who can coach in English, so let me know if you are interested in being better and stronger week in week out.

Elérhetőségeim

•email: lubicsf@gmail.com

•telefon: +36304257031

•instagram: @holisticfit_fanni

Sengel Olívia

Telefon: 36-70-609-25-50

Sengel Olívia vagyok.

Mottóm: “Vagy eredményeid vannak vagy kifogásaid.”

Eleinte csoportos órákra jártam, aztán fokozatosan tértem át a kondi részlegre, míg végül ott maradtam. A másik nagy szerelmem a hosszútáv futás, ez a kettő tesz teljessé és tart lendületben.

Az elmúlt években a fitness egyre mélyebben kezdett el érdekelni, úgyhogy egyre többet tanultam ebben a témában, illetve a táplálkozástudományban. Így vált egyre egyértelműbbé, hogy ez az, amivel foglalkozni szeretnék, ezt érzem hivatásomnak.

Én a hosszútávon fenntartható, egészséges és kiegyensúlyozott életmódot képviselem. Szemléletmódom mindenféle szélsőséget nélkülöz.

Tanulmányaim nem értek véget azzal, hogy személyi edző lettem. Folyamatosan tanulok és képzem magam, hogy a lehető legnagyobb segítséget tudjam nyújtani vendégeimnek nem csak szakmai szempontból. Önfejlesztő könyveket is szeretek olvasni, ami által megtanultam mindenben a pozitívat és a lehetőséget meglátni.

Szeretek embereknek segíteni, utat mutatni nekik, és közreműködni céljaik elérésében. Edzéseim nőkre és ülőmunkát végzőkre specializálódtak. Nagy hangsúlyt fektetek a sérülések elkerülésére, a megfelelő regenerációra és a kötetlen hangulatra.

 

Mi történik első alkalommal?

Első alkalommal konzultálunk, megismerem a sportmúltad, életmódod, fitness céljaid. Megbeszéljük, miben és hogyan tudok Neked segíteni. Ezután történik egy állapotfelmérés, aminek a része a tartás- és mozgásmegfigyelés, okosmérleges mérés saját mérleggel, valamint különböző erő- és hajlékonysági tesztek. Ezekre nem kell kifejezetten készülni, ezek csak az aktuális állapotod mutatják, amihez később tudunk viszonyítani.

Az első alkalom elköteleződéstől mentes, így nincs veszítenivalód!

 

Miben tudod a segítségem kérni?

–személyi edzés

–személyre szabott étrendi ajánlás

–páros edzés

 

Végzettségeim:

IWI – Fitness instruktor

– Személyi edző

– Korrektív tréner

Precision Nutrition – Nutritionist

 

Bizalommal fordulj hozzám, ha célod a fogyás, alakformálás vagy a jobb állóképesség elérése!

 

I hold trainings in English too J

 

E-mail cím: sengel.olivia@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/trainer_olivia_/

Telefon: 36-70-609-25-50

Samarjai Emese

Samarjai Emese (Mesi) vagyok, személyi edző.
Gyerekkorom óta az életem része a sport, amelynek pozitív hatásait saját magamon is tapasztalom a mindennapok során.
A szertornával töltött évek után nagyon sokféle csoportos órát kipróbáltam, majd 2015-ben felkerestem egy személyi edzőt a szülést követő regeneráció érdekében. Ekkor szerettem bele az edzőtermek világába és fogalmazódott meg bennem, hogy a hobbim a hivatásommá váljon. Elvégeztem a szükséges iskolákat és folyamatosan képzem magam, hogy minél szélesebb körű tudással rendelkezzek.
A sport az egyik legjobb befektetés a jövőnk és egészségünk érdekében, amellett, hogy formálja a testünket, a lelkünk is töltekezik, rendszert ad az életünknek, kitartásra nevel.
Edzéseimet a holisztikus és preventív szemlélet jellemzi, testtartás elemzéssel és egyénre szabott edzésprogrammal várlak edzéseimen. Bármi is legyen a célod, minden tudásommal azon leszek, hogy végigkísérjelek az utadon.
“A sikerhez vezető lift nem működik.
Használd a lépcsőt!
Lépésről, lépésre…”
Gyere és tegyük meg együtt az első lépést a céljaid felé!

Tel.: +36-30-327-18-10
E-mail: samarjai.mesi@gmail.com
Instagram: samarjai.mesi
Facebook: Emese Samarjai

Csoportos edzőink

Pozsonyi Henrik

Telefon: +36 30 742 7123

Pozsonyi Henrik vagyok, örömmel közlöm veletek, hogy most már a csoportos óráimon túl, személyi edzéseken is tudtok velem találkozni.

Gyerekkorom óta életem szerves része a sport, sok sportágban kipróbálhattam magamat, azonban a Cross trainingben találtam meg a hivatásom, amit azóta versenyszerűen űzök.

Nincs két egyforma ember, ahogy két egyforma test sem. Éppen ezért tartom fontosnak, hogy a vendégeimmel a saját testi adottságaikhoz és életformájukhoz mérten tűzzünk ki majd érjünk el célokat.

Ha Te is a saját személyedre szabottan, jó hangulatban szeretnél edzeni, akkor várom a jelentkezésedet !