+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

41 éves és Masters versenyző. Az SXL Fogarasi csoportos edzője. Büszkeségünk.

“Mindig is meghatározó tényezője volt életemnek a SPORT (torna, úszás, műugràs, labdajátékok). Az általános iskola 8. osztályától kezdve a budapesti Honvéd Sportegyesület igazolt atlétája voltam, majd a BEAC színeiben versenyeztem tovább, ahol főiskolás nemzetközi bajnoki címig vittem 

Mindig is kerestem a kihívásokat, célokat tűztem ki magamnak.. Mindent egy lapra felrakva egy kedvező lehetőséget megragadva külföldre mentem tanulni és dolgozni (2011-2012).Egy vitorlás luxus yacht-on, mint edző és masszőr dolgoztam. Amikor hazajöttem megint előtört KOS énem.. Mivel a munkám a hobbim, a hobbim a munkám, időm nagy részét edzőteremben töltöttem és különböző fitnesz rendezvényeken, ahol több alkalommal „szemeztem” a színpadon álló gyönyörűen kidolgozott testű fiúkkal, lányokkal. 2013. nyarán belevágtam én is..Ami miatt ez kihívás volt számomra, az 1. étrend.. aki ismer, az tudta.. nekem nem telhet(ett) el úgy egy nap, hogy ne egyek túró rudit és csokit..

El is kezdtem a tipikus zabpehely, csirke, rizs, zöldség, fehérjeporos „diétát”..hát piszkosul szenvedtem az első pár héten (cukor megvonás), de azóta életmódommà vált az egészséges étkezés  Azóta voltam országos bajnok, nemzetközi TOP6 és a magyar válogatott tagja több alkalommal. Átlagon felüli akaraterő és kitartás szükségeltetik ehhez a sporthoz. Kőkemény edzések és diéta. Sokszor éreztem, hogy elfogyott az erőm, de vettem egy nagy levegőt és mentem tovább. Rájöttem még mindig van erőm! Nem sokan jutnak el idáig..Átlagon felüli teljesítményhez, átlagon felüli akaraterőre van szükség.

Mentem előre céljaim elérése érdekében. A nehézségek ellenére is boldog voltam, mert láttam a fejlődést. Megerősödött akaraterőmet az élet más területén is kamatoztatni tudom!! Edzőként is sok pluszt tudok adni a vendégeimnek. A Getfit Sportegyesület oszlopos tagjaként Turós György kezei alatt évről évre egyre jobb formát sikerül elérni. Gyurival lassan lassan három éve dolgozom együtt, az eredmények minket igazolnak!  Kemény edzések, fegyelem, állandó kontroll, de eközben sosem feledkezett meg a humorról sem! 

Idén ősszel három verseny, három érem!!

Magyar Kupa ezüstérem 

Nemzetközi Bajnokság bronzérem 

Magyar Bajnokság ezüstérem 

A folytatást még nem tudom.. “

“Az egyetlen dolog, amit a jövőről tudunk, az, hogy nem tudjuk, mi fog történni” /A.H./ Mottóm: “A GYÉMÁNT EGY DARAB SZÉN, AMI SOHA NEM ADTA FEL!”

Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen sportolókat tudhatunk az SXL csapatában!