+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Július 9-én Bartha-Darabos Ivett vezetésével két új csoportos órát ismerhettek meg a Fogarasi SXL Fitness-ben!
Az edzést követően megkóstolhatjátok a Prookies Protein Cookies mennyei desszertjeit, a Nutriversum pedig ajándék fehérje izolátummal kedveskedik a résztvevőnek!

⏱️ Menetrend ⏱️

  • 10:00- tól Figure up! óra
  • 11:30-tól Nyújtás az alapoktól óra és workshop egyben

 FIGURE UP! 

FIGURE UP! egy teljesen új óratípus, mely átmenetet képez az edzőtermi súlyzós edzés és a csoportos edzések között. A mozgások nem koreografáltak, így mindenki számára könnyen követhetők, azonban a csoportdinamika és a ritmus segít, hogy lendületben maradj! A teljes testet megdolgoztató óra fontos eleme, hogy az előadó minden gyakorlatot részletesen bemutat és elmagyaráz, hogy a lehető legpontosabban és leghatékonyabban dolgozz.
FIGURE UP! elsődleges célja az alakformálás; a feszes, tónusos test elérése zsírégető(mérsékelt) pulzustartományon belül, ugrálás nélkül. Növeli az erőd, az állóképességed és olyan izomcsoportokat is megmozgat, melyekre általában kisebb hangsúlyt fektetnek. Ajánlott kezdőknek és haladóknak egyaránt.

 NYÚJTÁS AZ ALAPOKTÓL 

Tisztában vagy a nyújtás fontosságával, de nem tudod hogyan is végezd helyesen? Megmutatjuk!
A helyes nyújtásprogram pontosan úgy átmozgatja a testet, mintha edzenél, azonban itt elsődleges szempont az izmok eredési és tapadási pontjainak távolítása, így tágítva a mozgástartományt. Mindenkinek ajánlott, aki rendszeresen edz és aki nem, pont olyan hasznossággal végezheti a gyakorlatokat. A helyes nyújtás javítja a vér-, és nyirokkeringést, gyorsabb regenerálódást biztosít, javítja az ízületek mozgástartományát, csökkenti a sérülések lehetőségét, jobb tartást biztosít és fiatalosabb mozgást ad. Nincs olyan érv, mely ellene szólhatna!

Találkozzunk az órákon!