+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

HELLO! Szeretnél részt venni egy 3 hónapos kihívásban, ahol az egyik személyi edzőnk heti 3x foglalkozik veled, és aminek a végén nyerhetsz egy fél éves bérletet valamint egy táplálékkiegészítő csomagot?

Aha persze! De mi is ez tulajdonképpen?
Ez a Summer Body Challenge 2020. Három hónapon kereszül egy személyi edző foglalkozik veled het 3 alkalommal, aki nem csak a gyakorlatok elvégzésében segít, hanem összeállít neked egy személyre szabott étrendet is! Pusztán egyetlen fontos dolog van, hogy a három hónapos edzés után te legyél az, aki a legnagyobb változást éri el és így megnyeri a fél éves bérletet és az ajándék csomagot!

Mit kapok, ha részt veszek?
– Személyi edzést heti 3x!
– Személyre szabott étredet!
– Napi egyszeri belépésre feljogosító belépőt a hét többi napjára!
– Támogató CSAPATOT és FITTSÉGET!

Ki vehet részt a versenyben?
A kihívásban a 18. életévét betöltött személy vehet részt, aki vállalja, hogy megjelenik heti háromszor egy személyi edzésen, és aki tudomásul veszi, hogy mindössze 3 alkalmat hiányozhat orvosi igazolással. Ezen felül, aki részt vesz a versenyben, heti 4 alkalommal saját edzést folytathat a teremben a maximális eredmény eléréséért. Fontos még, hogy a résztvevő vállalja, hogy marketing célú fényképek készülnek róla. A versenyző vállalja, hogy részt vesz 2 hetente egy kötelező mérésen, ahol súlyban és centiben valamint fotóban is dokumentáljuk a változást.

Mi a verseny tematikája?
A versenyre február 16-ig lehet jelentkezni fényképes motivációs levéllel. Ezután kiválasztunk a jelentkezők közül 15 személyt, akiket behívunk egy személyes elbeszélgetésre. Közülük fogjuk eldönteni, hogy ki az az 5, aki részt vesz a versenyben. Az edzések március 2-án kezdődnek és május 31-ig tartanak. Az eredményhirdetés június 7-ig lezajlik, a nyertes kihirdetése pedig az azt követő héten történik meg.

Amennyiben a 12 hetes kihívást nem csinálja végig egy jelentkező vagy kiszáll, abban az esetben a verseny teljes rá eső költségét meg kell térítenie, ami 3 havi fitness bérlet és 36 alkalom személyi edzés.

Legyen 2020 a változás éve! Legyen ez az év, amikor megméretteted magad és eléred a kitűzött célodat!

Szuper! Hogy tudok jelentkezni?
Küldd el a fényképes motivációs leveledet FEBRUÁR 16-ig erre az email címre: sxlfitness.fogarasi@gmail.com Ennyire egyszerű!

Mozgásra fel!