Summer Body Challenge – Kiválasztás

Summer Body Challenge – Kiválasztás

Nyári kihívásunkhoz kiválasztottuk azt az 5 embert, akik 6 héten keresztül heti 3 edzésen személyi edző segítségével alakulhatnak át.

Ismerjétek meg őket egy kicsit jobban:

Első kiválasztottunk Czimer Berni, aki kislánya miatt kezdett életmódváltásba, pár hónap alat sikerült lefogynia pár kg-ot, de szakemberre lenne szüksége, hogy további eredményeket érjen el.

Eichinger Éva mindig is szerette a kihívásokat, levele egyből meggyőzött minket, hogy egy igazán eltökélt személy. Utóbbi időben nehezen ment neki a tudatos étkezés és sportolás, de a kihívástól új lendületet vár!

Korpos Balázs otthon és szabad téren szokott edzeni, azért jelentkezett, hogy önmagát megvalósítsa, új edzés módokat ismerjen meg és fejlődni tudjon.

Tárnoki Dániel kislánya születésénél megfogadta, hogy nem lesz pocakos apuka és úgy érzi, hogy itt a lehetőség a változásra. Szeretné a régi versenysúlyát visszanyerni és, hogy felesége büszke legyen a teljesítményére.

Utolsó kiválasztottunk Varga Edit, aki egy féléve jár már termünkbe, személyi edzésekkel szeretne lefogyni és könnyed, nőies alakot szerezni, amellett, hogy fontos számára az izomtömeg megőrzése, alvászavarok elhárítása, változókori tünetek enyhítése. Az edzések az egészségét és a boldogságát is támogatják, mi pedig segítünk ebben!

Együtt megcsináljuk!

Nagyon szépen köszönjük a rengeteg jelentkezést! Ha most nem választottunk ki, ne csüggedj, keresd fel személyi edzőinket, akik segítenek elérni a céljaidat!

további tartalomért iratkozz fel!